Tájékoztató a nyitva tartás 2017. szeptember 18-tól történő változásáról!

Tájékoztató a Káld, Berzsenyi D. u. 27. szám alatti egység összevonásáról a Sárvár, Batthyány L. u. 42/B. szám alatti fiókba

Tájékoztató a Hegyfalu, Kossuth L. u. 107. szám alatti egység összevonásáról a Répcelak, Petőfi S. u. 50. szám alatti fiókba

Tájékoztató a Sorkifalud, Petőfi u. 9. szám alatti egység összevonásáról a Rum, Béke u. 24. szám alatti fiókba

Tájékoztató a Vönöck, Kossuth L. u. 69/B. szám alatti egység összevonásáról a Celldömölk, Kossuth u. 18. szám alatti fiókba

Tájékoztató a Gencsapáti, Hunyadi u. 223. szám alatti egység összevonásáról a Szombathely, Szűrcsapó u. 23. szám alatti fiókba

Figyelemfelhívás a bankkártya birtokosok részére egy aktuális, telefonos csalássorozat miattElectra Internetbank (EIB) biztonsági szintváltozás 09.15-től!Közlemény a tényleges tulajdonosi nyilatkozatrólMNB tájékoztató bankkártya napi ATM limithez.

 Ügyfél tájékoztatás bankkártya napi ATM limitről.


Tájékoztató pénzügyi rezsicsökkentésről
Figyelem felhívás - Új, internetestámadási módszer terjedésére!
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket egy újra megjelenő bankkártya adatszerzési módszerre. A módszer lényege, hogy az ügyfeleknek e-mailt küldenek, amelyben kérik a bankkártya adataik (kártyaszám, lejárat, PIN kód, stb.) megadását adategyeztetés céljából. Általában ezt a kibocsátó bank vagy valamelyik kártyatársaság (VISA, MasterCard) nevében teszik.  Ez a kártyaadatokkal való visszaélés lehetőségét feltételezi.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Takarékbank Zrt., a SAVARIA Takarékszövetkezet és a kártyatársaságok nem kérnek be e-mailben kártyaadatokat Önöktől.

SAVARIA Takarékszövetkezet 
Tájékoztató
 
Tájékoztatjuk betéttel rendelkező ügyfeleinket, hogy a Takarékszövetkezet az OBA Igazgatótanácsának  határozatában foglaltaknak megfelelően elkészített tájékoztató levelet -  mely tartalmazza a takarékszövetkezetnél elhelyezett aktuális betét állományát és a betétbiztosítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat ügyfél- évente egy alkalommal díjmentesen, az erre irányuló kérés alapján az ügyfelek rendelkezésére bocsátja.
Az ügyfél-tájékoztató rendelkezésre bocsátása a betétes kérése szerint történhet postai vagy elektronikus úton, valamint a takarékszövetkezet egységeiben történő személyes átadással.
Az ügyfél-tájékoztató személyes átadása esetén annak az átadás időpontjában aktuális adatokat kell tartalmaznia. Egyéb módon történő rendelkezésre bocsátás esetén az ügyfél-tájékoztató az elkészítésének időpontjában aktuális adatokat tartalmazza.
Egységeink címe és nyitvatartási  ideje megtalálható az Egységeink menüpont alatt.

 
SAVARIA Takarékszövetkezet


Takarékpont

NetBOSS

Diákhitel